Cine suntem?

[cws-row cols=1 id=”cols1″][col span=12][cws-widget type=text title=””]

 cine-suntem

Am înființat creșa și centrul educational Smart Kids  –  Crestem si ne jucam impreuna din Piatra Neamț, din pasiune pentru copii și pentru o educație altfel, non-formală.

”Un zâmbet poate schimba mai mult decât 1000 de cuvinte.”

Credem în magia viselor, în povești, în principii și sistem de valori/calități.

Credem în dictonul ”Mens sana in corpore sano!

Ne-am dedicat educației și metodelor alternative de învățare. Educația prin iubire, pentru noi, este un stil de viață. Am adoptat și am adaptat principiile montessoriene culturii noastre.

Este mult mai ușor sa discuți o problemă decat să dezvălui un sentiment. Atunci cand dezvalui sentimente, dezvălui sufletul. 

Multi nu știm sa ne dezvăluim sau n-o fac din teama de consecințe. Teama de-a fi vazuți așa cum suntem!

Tocmai pentru asta, să descoperim abilități, să conturam emoții, să milităm pentru armonia emoțional-fizic-cognitiv, toate acestea sunt pentru noi un modus vivendi.

De-obicei, cea care alimenteaza teama de-a te dezvalui, este critica. Fiecare remarcă negativă îndepărtează pe cel de-alaturi; se retrage in spatele oricarei măști pe care va reuși să și-o creeze, pentru a se adaposti de cei de care este privit, de atacatori.

Imi  place să cred că fac parte dintre cei care au îndepartat măștile, care nu-și pierd energia, trăind pentru imagine, deși au trecut mulți ani pana am învătat să traiesc cu minecine-suntem însămi; am invățat să cizelez, să șlefuiesc, să ma dezvolt, să fiu într-o continua evoluție, să trec dincolo de aparențe și imagini; am invățat să socializez, nu doar sa mă formalizez, am învătat să văd frumosul, să traiesc , să mă iubesc si să iubesc necondiționat, sa ofer.

Folosirea verbului a învața….da, e repetitiv, dar, sper sa fie  ca un magnet pentru tine, cititorule!

Cred că la orice varstă te poți reinventa, redescoperi, important e s-o faci, sa nu mori cu regretul c-ai fi putut face ceva, dar nici măcar n-ai incercat!

Ne place să facem lucrurile ALTFEL, să fim ALTFEL!

[/cws-widget][/col][/cws-row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.