Fursecuri cu merișoare și coacăze

Ingrediente: mălai – 1 cană, făină neagră-1 cană, 1/2 cană apă plată,  1/2 cană coacăze deshidratate și merișoare congelate, 2-3 linguri ulei de măsline,  1 linguriță bicarbonat de sodiu, 2-3 linguri zeamă de lămâie, puțină sare(un vârf de cuțit), 1 lingură miere de albine.

Mod de preparare: se amestecă toate ingredientele, se face un aluat numai bun de modelat. Se dă la rece pentru 1/2 oră. Apoi, se întinde o foaie și se decupează fel de fel de forme.

Se pun pe hârtia de copt și se dau la cuptor, 180 grade, pentru 10-15 minute.

Se servesc cu ceai, lapte, cum și cu ce doriți.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.