Să-ncepem cu începutul: în funcție de patologiile copiilor noștri, patologii care implică un anumit regim alimentar, suntem foarte atenți și răbdători, cu privire la meniurile lor. Atfel, intoleranța la lactoză, dermatita atopică, tot felul de alte alergii, la anumite produse.
Da, e o provocare, astfel, curiozitatea și setea de cunoaștere, determinând exersarea, învățarea și aplicarea unor principii creative, dar ferme.
Da, suntem vigilenți, preventivi, vrem și facem ce-i mai bun pentru copiii din comunitatea noastră.
Gustările noastre sunt delicioase, improvizăm și dăm frâu liber imaginației și senzațiilor papilelor gustative. )
Cornulețe cu măr și scorțișoară:
Ingrediente: 1/4 litru borș, 1 pachet unt, drojdie cât 1 nucă, făină negră cât cuprinde, pentru a fi potrivit de tare aluatul.
Se pune aluatul la frigider pentru 1 oră. Ulterior, se ia aluat cam cât 1 portocală, se întinde cu sucitorul un cerc și se împarte-n triunghiuri. Pe fiecare triunghi se pune câte 1 baghetă de măr și se rulează, să iasă un cornuleț.
Se dau la cuptor, pentru puțin timp, la foc potrivit. Tava se unge cu unt.
O gustare sănătoasă, atât pentru micul dejun, la ora 9:00, cât și pentru gustarea de la ora 16:00. Cornulețe fără miere, zahăr sau altceva, o gustare dulce doar de la măr. 🙂
Poftă bună!