Cărți, cărți și iar cărți…pentru toate vârstele

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dacă-mi place să cumpăr ceva în mod deosebit, acestea sunt cărțile. Nu rezist ofertelor de carte!

Am găsit pe Libris.ro câteva cărți care mi-au atras privirea și vi le recomand cu drag:

1. Cartea micilor artiști ” Artă și imaginație”(Fiona Watt) este un volum interesant, unde culorile-ți atrag privirea, calitatea hârtiei și, bineînțeles, activitățile propuse(interesante, pline de imaginație, ce te-ndeamnă la a visa cu mainile). Un volum ce vi-l recomand cu drag! Un volum pentru copiii mai mărișori(peste de 5 ani).

Fiona Watt este specializata in psihologie si design. A combinat cele doua domenii si azi, cu totii, ne bucuram de minunatale-i volume. Din anul 1989, este editor principal si scriitor la Editura Usborne. A scris si editat peste 100 volume.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. ”Să învățăm tot felul de lucruri!”, ”Să învățăm formele geometrice!”(Colorează, joacă-te, învață) – Baby Looney Tunes(2 volume) – interesante, amuzante, colorate, prin intermediul cărora învață cei micuți formele geometrice, culorile, literele și alte noțiuni, totul prin joc. 🙂

3. ”Cum să devii un bun PR”(Moi Ali) – să înțelegem relațiile publice, să ne descoperim abilități de PR, colaborarea cu Mass-Media, cât mai mult și mai multe despre materialele publicitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.